Kuinka Saada Pikavippi Ilman Luottotietoja

pikavippi ilman luottotietoja

Monet tekijät voivat vaikuttaa luottoluokitus negatiivisesti. Jotkut syyt ovat sairaus, työpaikan menettäminen, huono hallintaan talouden overusing luottokortteja, hyvin sotkuinen avioero tai pelkkää huonoa tuuria. Vaikutus näiden tekijöiden luotto voi olla tuhoisaa. On kuitenkin mahdollista saada pikavippi huono luotto, mutta sinulla on joitakin muita vaihtoehtoja harkita.

Henkilökohtaisia ​​lainoja huono luotto ovat saatavilla joitakin kohtia, jotka on tunnettava. Ne tulevat lyhyempiä termejä, korkeampi seuraamuksia maksuviivästyksistä, nopeammin raportointi luottoluokituslaitosten ja korkeampi korkotaso. Tämä voi olla suuri voimavara, jos löydät itsesi vähemmän kuin tähti luotto pisteet mistään syystä.

Lyhyempi termi tarkoittaa sitä, että sinun tulee maksaa päämiehen alas lyhyemmän ajan, mutta kiinnostus on suurempi. Mikäli laina lainattu pitempiaikaiseen kuin 5 tai 7 vuotta, tämä saattaa alentaa kuukausimaksu, mutta se tarkoittaa myös maksat enemmän kiinnostusta rahaa yli termi. Yleensä laina yhtiö ei edes alentaa hintoja pidempään ehdoin jos luotto on huono.

Laina yritykset tekevät rahaa kahteen asiaan; korot ja myöhästymismaksuja. Se on selkeä ja yksinkertainen, ja olemme jo nähneet, miten korot voivat olla tekijä. Myöhästymismaksuja tunnetaan paremmin nimellä “seuraamukset” ja jotka arvioidaan sinulle aina unohdat maksupäivää. Nämä maksut voivat olla jopa 15%: sta 20%: n maksun määrästä riippuen lainanantajalle. He myös raportoivat, että negatiiviset info luottotietoyritysten nopeammin.

Joten miten voit saada henkilökohtaisen lainan huono luotto? Sinulla on muutamia vaihtoehtoja ja tässä lista auttaa:

1. Soita kolme luottotietoyrityksille ja saada ilmaisen luottotietoja. Sinulla on oikeus yhteen vuosittain veloituksetta. Kolmen virastot ovat TransUnion, Equifax ja Experian. Saada kaikki kolme ja vertailla niitä. Ei kaikki velkojat raportoi sama. Näiden tietojen avulla voit maksaa pois vanhoja velkoja ja nostaa luotto-pisteet ennen kuin haet lainaa.

2. Vuokraa luotto neuvonantaja auttaa korjaamaan luottoluokitus. Tämä voi auttaa sinua paljon tapoja. Ulos velan, pitää luottokortteja ja välttää konkurssi.

3. Etsi lainan tarjouksia, joilla on käyttöönottovaiheessa jonkinlaista. Tehdä joitakin ostoksia, että intro ajaksi ja maksaa ne pois ennen kuin se on ohi. Sitten vain pitää kortin ja katsella luotto pisteet nousua.

4. Hae tavaratalo luottokortteja. Nämä myös auttaa nostamaan luotto pisteet, kunhan ne pidetään ajan tasalla.

5. Tee mitä pitää tehdä, vaan tehdä ainakin vähimmäismaksu tai enemmän ennen eräpäivää. Näin varmistetaan, että maksu on lähetetty tilille eräpäivään mennessä. Maksaa laskuja ajoissa on numero yksi tapa nostaa luotto-pisteet.

Nyt nämä ovat menetelmiä, joiden avulla voit nostaa luottoluokitus. Mutta jos löydät itsesi tilanteeseen, jossa tarvitset lainaa auton, kodin korjaus tai muita henkilökohtaisia ​​tarpeita, voit saada henkilökohtaisia ​​lainoja huono luotto. Se vain maksaa hieman enemmän. Voit kokeilla useita tapoja rakentaa tai vain rakentaa luotto, joka toimii.

Henkilökohtaisia ​​lainoja huono luotto ei ole enää myytti vaan todellisuutta. Henkilökohtainen laina huono luotto voidaan rakentaa olematon luotto tai rakentaa yksi maasta ylös.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *