Maksa velat pois pikavipillä

Velka voi tarjota paljon kaivattua velkahelpotuksiin, mutta jos ei ole järjestetty oikein se voi lopulta maksaa sinulle rahaa ja lisäämällä oman taloudellisen suru.

On monia tapoja jakaa varoja saat ehtojen mukaisesti pikavipillä. Yksi suosituimmista käyttökohteita tällaisia ​​lainoja on poistaa velkaa. Henkilökohtainen laina tarjoaa hyvän vaihtoehdon henkilöille, jotka kamppailevat tehdä kuukausimaksut liian monta tiliä. Ajatuksena on maksaa pois tällaisen velan henkilökohtaisen lainan, niin vain yksi kuukausierä tehdä alhaisemmalla efektiivisellä korolla kuin yksittäiset velat.

maksa velat vipillä

Joitakin etuja vakiinnuttaa velan henkilökohtainen laina ovat:

Säästä rahaa – Yksi kuukausimaksu on usein paljon vähemmän kuin olit maksaa ennen kaikkia maksamattomat. Paranna Credit Score – ottaa vain yhden lainan maksu voi myös parantaa luotto pisteet. Tämä pätee erityisesti, jos toinen velka oli pääasiassa luottokorttiluottojen ja loput hyvin lähellä luottoraja.

Joten saada hyötyä edellä tämä miten edetä vakiinnuttamaan oman velat

Ensimmäinen askel on tehdä luettelo kaikista erääntynyt velka. Tee sarakkeet tietoja mm luotonantaja, velkasaldo, ja korko. Viimeisessä sarakkeessa kokonaismäärää laskettaessa maksat siitä, että velan tekemään nykyisen maksuja. On olemassa suuri laskimet saada nämä tiedot verkossa. Nämä laskimet ovat ilmaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti kirjoittamalla tasapaino, korko, ja kuukausimaksu. Monissa tapauksissa sinun on järkyttynyt nähdä, kuinka paljon, että velka on menossa lopulta maksaa sinulle. Kun olet suorittanut tämän tehtävän, lisätä enintään yhteensä kussakin sarakkeessa. Sinun täytyy tietää velkasaldo maksaa pois velkaa, koska tämä on summa, jonka täytyy olla henkilökohtainen laina olla. Haluat myös muistaa, että kokonaiskustannukset yhteensä. On erittäin tärkeää, että ennen kuin hyväksyt ehdot henkilökohtaisen lainan, että olet varmistanut kokonaiskustannuksia että laina on huomattavasti pienempi kuin jos jatkat tehdä vähintään maksut velan sinulla jo on. Arvioidaan kustannukset yläpuolella Jos kustannukset ovat melko lähellä tai enemmän, niin älä ota pois henkilökohtainen laina. Se tekee enemmän vahinkoa nykytilanteen kuin hyötyä. Selvitä, mitä kuukausimaksu on samoin. Kuvittele sokki, jos se päätyy enemmän kuin mitä tällä hetkellä maksaa pois.

Tiedon perusteella edellä pystyt ottamaan realistisesti katsomaan miksi olet velkaa, että olet ottaa kova aika täyttää kuukausimaksut. Se voi johtua olosuhteiden muutos, että olet ollut valvoa. Kuitenkin, jos syynä on se, että sinulla on huono kulutustottumukset sinun täytyy käsitellä tätä asiaa ennen ulos henkilökohtainen laina. Mikään ei ole järkyttävää kuin saada henkilökohtaista lainaa kattamaan velan, sitten ymmärtää kuusi kuukautta myöhemmin tiellä, että olet juoksi paljon velkaa uudelleen. Tilanne on paljon synkkä nyt, koska sen lisäksi maksaa pois, että velan sinulla on myös henkilökohtaisen lainan maksu kattaa kuukausittain.

Ilmoittautumalla velanhoitoa kurssin tai budjetoinnin luokka voi auttaa tunnistamaan alueet, joilla et käytä tuloja viisaasti. On myös monia erinomaisia ​​online-resursseja auttaa sinua. Hyvä harjoitus on saada jokainen perheenjäsen kirjoittaa ylös kaikki rahat he viettävät yli viikon ajan. Tulet hämmästymään nähdä rakenteessa asioita, jotka ovat tyhjennys lompakon tämän harjoituksen aikana, mukaan lukien päivittäinen kupin kahvia ja syöminen on ajaa. Tämä on hyvä tapa saada kaikki perheenjäsenet osallistuvat budjetointiprosessissa sekä mukana löytää parempia tapoja hallita rahaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *